Logo Harlequin recodsDe Harlekijn een sociaal platvorm voor lokale en jonge ondernemers

Ik heb het geluk al bijna 3 jaar in de oude peuterspeelzaal te mogen wonen. Als startend zelfstandig ondernemer is de locatie uitermate geschikt om creatieve projecten te starten.

Zo hebben we in 2015 in samenwerking met The legs hun debuut E.P. hier opgenomen en uitgebracht. Het project is de samenwerking tussen leeftijdsgenoten die allemaal een unieke vaardigheid hebben, geluid technici, muzikanten, visueel vormgevers, fotograven, en webdesigners om de website en E- shop op te zetten. De Harlekijn was het ontmoetingspunt voor al deze partijen om samen richting het eindproduct te werken. De debuut EP van The Legs is te beluisteren op www.thelegs.nl.

Een project dat een sociaal maatschappelijk karakter heeft omdat het de lokale economie en cultuur kan bevorderen. Door samen te werken met lokaal georganiseerde evenementen kunnen we jonge ondernemers en artiesten een platform bieden om zich te ontwikkelen op verschillende gebieden, mobiele horeca, entertainment, event planning , PR en vormgeving.

 

harlquin HQ

 

 

 

 

Wie is online?

We hebben 3 gasten en geen leden online

Contact

Meer informatie? Stuur een mailtje naar: info@chefduparti.nl

Kvk 61061301

Inloggen